Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vattenmiljöseminariet 2020

Den 8-9 december 2020 är det dags för det tredje Vattenmiljöseminariet, som sedan några år ersätter Havsmiljöseminariet. Seminariet kommer att hållas digitalt. Den första dagen kommer att ha en i huvudsak marin inriktning, medan den andra dagen blir bredare och utgår från ett ”källa till hav”-perspektiv. Fokus kommer att ligga på rapporter från miljöövervakningens resultat, men det blir också några bredare perspektiv på miljöövervakning och trender i miljön.

Program och anmälan kommer under hösten. Det finns dock redan nu möjlighet att göra en intresseanmälan, samt tipsa planeringsgruppen om teman som kan passa att ta upp på seminariet. Vattenmiljöseminariet är ett värdefullt tillfälle för nätverkande, informationsutbyte och nya tankar, så passa på att göra inspel!

Fyll i dina uppgifter nedan, helst före 1 juli.

  = Obligatoriska fält

Intresseanmälan

Ja, jag är intresserad av att komma på Vattenmiljöseminariet. Påminn mig när det är dags att anmäla sig.

Obligatoriska fält

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2020-08-27
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?