Till startsida

Ett samarbete mellan Göteborgs universitet, Stockholms universitet, Umeå universitet, Linnéuniversitetet och Sveriges lantbruksuniversitet.

Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Workshop marin pedagogik

Foto:Martin Larsvik

Inbjudan till workshop 7-8 november 2019

Havsmiljöinstitutet bjuder tillsammans med Havs- och vattenmyndigheten in till en workshop i marin pedagogik för att stärka utbildningen inom hållbarhetsfrågor rörande hav och vatten. Under två dagar ges möjligheten att nätverka, inspireras och diskutera behov för en långsiktig samverkan inom marin pedagogik.

Workshopen vänder sig till dig som på något sätt arbetar med marin pedagogik, både inom skolans värld och annan offentlig eller privat verksamhet. Avsikten är att fortsätta det arbete som påbörjades 2018 med att bygga upp ett nationellt nätverk inom marin pedagogik och att diskutera behov och idéer till en gemensam digital plattform. Vi förväntar oss att du som anmäler dig är intresserad av att aktivt bidra till uppbyggnaden av detta nätverk.

Workshopen hålls i Stockholm och är kostnadsfri. För tillresande deltagare  kan boende erbjudas. Det finns även möjlighet att söka ekonomiskt stöd för att täcka resekostnader.

En workshop för ett motsvarande nätverk inom limnisk pedagogik hålls i Lidköping den 27-28 november. Läs mer om den limniska workshopen här.

Plats och tid: Hasselbacken i Stockholm. Workshopen startar med lunch 11:30 torsdagen den 7 november och avslutas med lunch 13:30 fredagen den 8 november.

Boende: Finns reserverat på Hasselbacken och ingår för personer som inte har tillgång till boende i närheten. Behov anges i anmälan.

Resor: Det finns möjlighet att ansöka om ekonomisk hjälp för resan för representanter från mindre organisationer utanför Stockholm, i de fall det är avgörande för deltagandet. Behov anges i anmälan och beslut meddelas den 15 oktober. I de fall reseerätning beviljas ordnar vi resan åt er.

Pris: Workshop och samtliga måltider är kostnadsfria.

Anmälan är nu stängd! Vi förebehåller oss rätten att begränsa antalet deltagare från varje organisation för att få en så bred representation som möjligt.

Har du frågor går det bra att höra av sig till någon av arrangörerna:

Tina Johansen Lilja
Ida Wendt

 

 

Sidansvarig: Tina Johansen|Sidan uppdaterades: 2019-10-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?