Bild
Marstrandsön sett ovanifrån
Foto: Marco Calandra/Shutterstock
Länkstig

Nationell Båtmiljökonferens 2023

Hållbarhet & miljö

Havsmiljöinstitutet, Svenska Båtunionen och Havs- och vattenmyndigheten bjuder in till 2023 års nationella båtmiljökonferens.

Konferens
Datum
17 okt 2023
18 okt 2023
Tid
Hela dagen
Hela dagen
Plats
Marstrand

Arrangör
Svenska Båtunionen, Havsmiljöinstitutet, Havs- och vattenmyndigheten

Under hösten 2021 möttes forskare, branschfolk, myndigheter och båtorganisationer vid en nationell båtmiljökonferens för att diskutera idéer, utmaningar och lösningar för framtidens hållbara fritidsbåtshamn. Konferensen utgjorde en inspirerande arena där aktörer som alla värnar om ett svenskt båtliv i samklang med natur och miljö fick tillfälle att mötas, bredda sina nätverk och skapa större förståelse för olika perspektiv i fritidsbåtsfrågor.

Den 17–18 oktober 2023 träffas vi återigen för att diskutera hur Sveriges båtliv kan bli mer hållbart. Vilka är lösningarna för en mer hållbar framdrivning? Hur kan vi samverka för att skapa förändring där båtlivet och en god havsmiljö går hand i hand? Detta är bara några av alla viktiga frågor som konferensen kommer att lyfta och vi hoppas att du vill ta del av alla spännande samtal, föredrag och aktiviteter som kommer att äga rum under konferensens två dagar.

Ett detaljerat program samt information om hur du anmäler dig kommer inom kort. Till dess hoppas vi att du noterar datumen för konferensen i din kalender och planerar för ditt deltagande vid årets nationella båtmiljökonferens!